От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева  Тези аматьори от “Продължаваме

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева  Тези аматьори от “Продължаваме
Коментари Харесай

Колтуклиева: Аматьорите от “Продължаваме промяната” нито познават, нито зачитат законите

От Facebook профила на Соня Колтуклиева 
Тези дилетанти от “Продължаваме смяната ” нито познават, нито зачитат законите, макар че желаят да командват “съдебната промяна ” и да смъкват основния прокурор Иван Гешев, с цел да го заменят със своя креатура - комунистическият следовател, трезвеникът Бойко Рашков, да вземем за пример.

Днес по БТВ, Калина Константинова съобщи, че съдът е оповестил ареста на Севделина Арнаудова за легален. Лъжа! На втора инстанция прокурорът зае страната на Министерство на вътрешните работи, само че още няма оповестено решение на съдиите. Районният съд на първа инстанция разгласи карцерът за противозаконен.

Нали ненавиждат прокуратурата - за какво се кефят на нейно решение?!

За мен остава голяма мистерия какво работеше Калина Константинова като вицепремиер в кабинета “Петков ”?

Освен, че стана фамозна с три фотоси:

- по какъв начин, на премиерата на кино лентата за самоубилата се поетеса Петя Дубарова, нейният брачен партньор я държи за з@дника;

- по какъв начин се смее като напушен@, седнала до Асен Василев, в пленарна зала, по време на трагично съвещание на парламента;

- по какъв начин се носи по коридорите на Министерски съвет в тясно, прилепнало костюмче, като стръвна секретарка, неприкрито съблазняваща началника.

Както и с позорното видео, в което с накриво от завист лице, наставлява бежанците от Украйна, като че ли са нарушители.

Калина Константинова отговаряше за “Български пощи ”, които не работиха 3 месеца и стотици хиляди българи не можаха да си получат пенсията. То пък на нея какво ли й пука?!

Кабинетът “Петков ” за 7 месеца е разхитил 1 милион лв. за съветници, Калина Константинова е имала най-вече - 12. Какво са работили тези иждивенци на държавна сметка?!

Калина Константинова в този момент гневно изяснява по какъв начин: в никакъв случай с ГЕРБ, в никакъв случай! А беше съветничка, с висока заплата, на Румяна Бъчварова, вицепремиер, вътрешен министър, народен представител от ГЕРБ и началник-кабинет на премиера Бойко Борисов.

Гледай ти, какъв скоропостижен катарзис е претърпяла тази боркиня на “промяната ”?!

Както се пее в песента: обратно, обратно, моме Калино, имаш (без)славно минало, което не можеш да изтриеш с delete, като бръкнеш в машината, докарала ви изборна победа. Не можеш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР